گفتمان انقلاب اسلامی

انقلاب اسلامی-نظام اسلامی-دولت اسلامی-جامعه اسلامی-تمدن اسلامی
مشخصات بلاگ

سال رونق تولید

ما متأسفانه در برخى از اوقات گذشته، مى ‏دیدیم که بعضى از کسانى که مرتبط با مسئولین بودند یا حتى خودشان مسئول یک بخشى بودند، کأنّه از گفتمان انقلاب در مقابل دیگران شرمنده‏ اند و خجالت مى‏ کشند که حقایق انقلاب را بر زبان جارى کنند یا آن‏ها را پیگیرى کنند یا به آن‏ها اهمیت بدهند! این براى یک جامعه خیلى بلاى بزرگى است‏.امام خامنه ای02/06/1387


برای خرید کتاب ها می تونید با شماره 09103858079تماس بگیرید.

شنبه, ۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۳:۴۹ ق.ظ

خدیجه کبری



رحلت ام المومنین خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت

 ایشان به ما یاد می دهد در شرایط تحریم چه باید کرد...

 

خدیجه‌ى کبرى علیها‌الصلاةوالسلام در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را به عنوان یک بانوى کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، اول مؤمن به اسلام او بود، بعد هم همه‌ى ثروت خود را در راه دعوت اسلام و ترویج اسلام خرج کرد، و تأثیر این کار را کسانى مى‌دانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند. که اگر کمکهاى خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفه‌ى عمده‌اى به وجود مى‌آمد. بعد هم با رسول خدا و همه‌ى مسلمین به شعب ابى‌طالب تبعید شدند و چند سال، دو- سه سال زندگى دشوار و طاقت‌فرسا را در آن‌جا تحمل کرد و در همان شعب ابى‌طالب هم دعوت حق را لبیک گفت و در حال تبعید از دنیا رفت. بیانات در خطبه نمازجمعه   ۱۳۶۵/۰۳/۰۲


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۰۶
گفتمان ساز

نظرات  (۱)

در هنگام رحلت حضرت خدیجه کبری نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) بر بالای سر ایشان آمد و اولین جمله ای که حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) به نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) عرضه داشت، این بود:

اگر من در حق تو کوتاهی کرده ام، از تو می خواهم که مرا مورد عفو و بخشش قرار بدهی.

نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) هم فرمودند:

من از تو کوچک ترین کوتاهی ندیده ام و نهایت تلاش خود را به کار برده ای و در خانه من خسته شده ای و زحمات زیادی کشیده ای و شماتت های زیادی از دشمنان شنیده ای و اموال خود را در راه خدا مصرف کردی.

وصیت دوم حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) به نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) این بود:

من از دنیا می روم، ولی این دخترم فاطمه، کودک است و کسی را ندارد که غمخوار او باشد. مبادا از زنان قریش، کسی به او آزار برساند. مبادا کسی بر سر او فریاد بزند یا برخورد تندی با او داشته باشد.

وقتی وصیت سوم را خواست بگوید، زبانش بند آمد و عرض کرد وصیت سوم را خجالت می کشم به شما بگویم. به دخترم فاطمه می گویم و او به شما می گوید. رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) فاصله گرفت و بعد از لحظاتی، حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) آمد نزد پدر و عرضه داشت:

مادرم می گوید: من از قبر در هراسم. از تو می خواهم آن لباسی را که در هنگام نزول وحی به تن داشتی، برای من کفن قرار بدهی.
در منابع شیعه آمده است که اضافه بر همان لباسی که حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) درخواست کرد، حضرت جبرئیل هم از بهشت، کفنی آورد و حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) با آن کفن بهشتی پیچیده شد و در قبر قرار گرفت.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی