مبانی مدیریت عاشورایی
کتاب مبانی مدیریت عاشورایی بر اساس این هدف شکل گرفته است که به صورت یک دایره المعارف، محوریترین مباحث مربوط به حوزۀ مدیریت عاشورایی را جمعآوری کند و در یک قالب معین و مشخص ارائه دهد. ضرورت چنین کاری، فقدان متن آموزشی مفید در حوزۀ مدیریت عاشورایی بود. این اثر درصدد است که گسست و حفرۀ فقر محتوایی را که در این حوزه وجود دارد، پر کند. به این دلیل، کلیۀ معارف عاشورایی در منابع مختلف اعم از کتاب و مقاله در فضای مجازی و غیرمجازی به کار گرفته شدهاند. کوتاه سخن آنکه در وهلۀ نخست تلاش بر این بوده که یک دایرهالمعارف خوب از معارف عاشورایی با مسائل رشتۀ مدیریت و تمرکز بر روششناسی و رویکردها در این مجموعه گردآوری شود.
دکتر علی رضاییان در ابتدای کتاب با عنوان «مقدمۀ استاد» آورده است :
نویسنده، هدف از تدوین کتاب «مبانی مدیریت عاشورایی» بهصورت یک دایره المعارف را، نبود متن آموزشی مفید در حوزه مدیریت عاشورایی میداند؛ بنابراین تلاش کرده تا خلأ محتوایی این حوزه را تا حدی پر کند. در این اثر، رابطه سیرهپژوهی در حوزه عاشورا و مطالعات قرآنی تبیین شده، دیدارها، نامهها، خطبههای حضرت امام حسین علیهالسلام تشریح گردیده و به نظریات و رویکردهای مدیریت عاشورایی پرداخته و سرانجام جایگاه رهبری در منظومه بحث گفتگو را تبیین کرده است.
امید است مدیران با آشنایی با این آثار، رابطه فلسفه خلقت، فلسفه عاشورا و فلسفه انقلاب اسلامی را بهطور ملموس دریابند و چگونگی تلفیق منطق و عاطفه را فراگرفته و خستگیناپذیری در دستیابی به هدف را تجربه کنند و تمدنسازی اسلامی را با اتکاء به حرکت عاشورا آغاز نمایند تا ایدهآل ظهور اتفاق افتد.
بخشی از کتاب «مبانی مدیریت عاشورایی: روششناسی و رویکردها» ۱٫۳۵ MB